top of page
menuanchor

АВТОМОБИЛИ КАДИЛАК

CT6

CT6 3.0L V6 AT8

Стартира от: 147,000 лв. (с ДДС)

CT6 - това е новата дефиниция на 'престижния седан'. Иновативно създаден и съвършено изработен. С модела CT6, Кадилак предприема предизвикателство, което трябва да се  види на живо и докосне, за да се оцени.  Понякога описанията  не вършат работа ...

XT5 '18 Red A 012.jpg

XT5 3.6L V6 AT8

Стартира от: 123,000 лв. (с ДДС)

Проектиран, за да не губите контрол над пътя пред вас. Просторно и функционално купе, отличаващ се дизайн и безкомпромисна визия за стил, XT5 излъчва амбиция и увереност,  тъй както хората, които го притежават. Това е Кадилак, но усъвършенстван.  Двигател, трансмисия, технологии, всичко в XT5 е разработено, за да усетите тръпката зад волана, че не просто се предвижвате, а и че се наслаждавате на изминатите километри ... а още повече на тези, които ви предстоят. Cadillac XT5  е автомобил, който не се е движил по пътищата на България. Различен, разпознаваем,  респектиращ отвън. Вълнуващ, сигурен и стилен отвътре.  Уникалността е от значение. 

Escalade 18 Black 013.jpg

ESCALADE 6.2L V8

Няма наличности

Колкото по-голямо, толкова по-добре ... Да, но още по-добре е когато това е съчетано с уют и финес. Това не е кросоувърът разработен на базата на лимузина, а съвременният SUV, с всички актуални удобства, мъжествена визия и най-вече сила. Проектиран въз основата на Chevy Silverado пикап камиона, Escalade излъчва точно това, за което е предвиден, а именно една мощна и способна машина. Съчетавайки един 6.2L V8 двигател (теглителна сила за над 3 тона при ремарке със спирачна способност), с ръчно изработен кожен салон, осеян с най-напредналите технологични придобивки, Escalade наподобява най-вече един властен, но рафиниран звяр.

bottom of page