top of page
menuanchor
2018-cadillac-ct6-sc-HD-01.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

CT6menuanchor
CT6 СЕДАН

Неподправена изтънченост – Изисканост без овкусяване – Никой не може да Ви каже какъв ще е стандартът! Вие сте стандартът!!!

Престижният седан беше преоткрит, с иновативно инженерство и прецизна изработка. Кадилак CT6 пое по смелия път на поставяне на новите стандарти за съвършенство. С предизвикателна външност СТ6 предлага динамични показатели за първи път предлагани в премиум автомобил. Мощният, но икономичен двигател, се комбинира с една олекотена архитектура на превозното средство за едно съвършено преживяване на пътя с усет за гъвкавкавост, солидност и сигурност. Всяко пътуване със СТ6 е съпроводено с безупречен комфорт и удобство за всички пътници с индивидуални зони на климатичен контрол, разтягащи се седалки с пет настройки за масаж и една (опционална) Bose® Panaray® аудио система с 34 високоговорителя. Резултатът е едно смело предизвикателство и несломима амбиция.

Icon Download 042Y6.png
Icon Download 042Y6.png
Icon Download 042Y6.png
Icon Download 042Y6.png
ДИЗАЙН
Anchor 1
2017_cadillac_ct6_01_1_title_exterior_12

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ВЗИСКАТЕЛНОСТ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ДЕТАЙЛ. НЕДОСТИЖИМ КАТО ЦЯЛО

Интериорът на СТ6 е изработен от най-висококачествените материали. Оразмерени и ушити на ръка, елементите на купето създават холистично усещане на всички сетива. СТ6 е един престижен автомобил, отличаващ се със собствена класа.

INTERIOR PIC 02 2017_cadillac_ct6_01_2_m
INTERIOR PIC 03 2017_cadillac_ct6_01_2_m
INTERIOR PIC 04 2017_cadillac_ct6_01_2_m
УНИКАЛНИ МАТЕРИАЛИ И ИЗРАЗ НА УМЕНИЯ

Приповдигната атмосфера. Всяка от интериорните комбинации на разположение е била внимателно подбрана за възвишено удоволствие на сетивата. Уникални и екзотични дървени детайли са в комбинация с елементи от преплетени карбонови влакна с Галвано-хромов акцент за богато и едновременно изтънчено усещане.

РАЗТЯГАЩИ СЕ КОМФОРТ-СЕДАЛКИ

Дълготраен комфорт. Рафинираните седалки са изработени от премиум двойно-уплътнени материали с  уникални контури, които поддържат и предоставят удобство пътниците в купето. Голямото отстояние на задните седалки предоставя достатъчно пространство за отмора на пътуващите в продължение на часове.

BOSE® PANARAY® АУДИО-СИСТЕМА

Зашеметяващ звук във всяка една точка в купето. Стандартната система Bose® Panaray® за СТ6 с Платинум оборудване е оборудвана 34 високоговорителя, позиционирани на стратегически точки и подчинен на най-новите иновативни технологии. Единствено и само в Кадилак, всеки пътник може да се наслади на звук, наподобяващ концертна зала.

ЦВЕТОВА ГАМА:
CT6 Crystal White Tricoat
CT6 Stellar Black Metallic
CT6 Dark Adriatic Blue Metallic

 Моля вижте забележките в края на страницата.

НЕВЪЗМОЖНА ЗА ИГНОРИРАНЕ ВЪНШНОСТ

В унисон с последните обещания на Кадилак да постави начало на новите норми в премиум сегмента на луксозните лимузини, СТ6 е стъписваща по само себе си. Приклекналия дизайн е допълнен с агресивни външни елементи като знаковите вертикални фарове и интегриран заден спойлер. Съчетанието на тези елементи гарантира уникално присъствие.

ИЗТЪНЧЕН ОТ ВСЯКАКВА ГЛЕДНА ТОЧКА

Съвършено изваян от където и да го погледнете. СТ6 налага нов, но ясно подчертан Кадилак профил. Съвършено проектираната осова към колесна база пропорция създава визията за дължина и прилепеност към пътя. Изгладените, но строги линии не крият нрава, който автомобилът е способен да прояви.

2018-ct6-photogallery-exterior-white-128
ОСВЕТЕНО ГОСТОПРИЕМСТВО

При доближаване на СТ6 в затъмнени условия, пасивния ключ активира сензорите на автомобила и мека светлина Ви напътства, докато приближавате.

EXTERIOR PIC 02 2017_cadillac_ct6_01_3_m
EXTERIOR PIC 03 2017_cadillac_ct6_01_3_m

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Anchor 2
СИГУРНОСТ
2018-ct6-photogallery-exterior-aerial-12

 Моля вижте забележките в края на страницата.

СПОКОЙСТВИЕ НА ВСЯКА МИЛЯ

Сигурен колкото и красив. Дискретно прикрит комплект от сензори, радари, камери, и ултразвукови датчици са вградени за предотвратяване на случайни препятствия. Тези технологии, са вградени единствено с цел предотвратяване на колизии, докато Вие се отдавате на удоволствието от карането. *

CT6 Night Vision 0010.JPG
SAFETY PIC 02 2017_cadillac_ct6_02_2_mon
SAFETY PIC 03 2017_cadillac_ct6_02_2_mon
АСИСТЕНЦИЯ НОЩНО КАРАНЕ

Избягване на изненади в тъмното: СТ6 Платинум включва система за Нощно Виждане, която показва хора и големи по размер предмети, използвайки термална технология. Това подобрява сигурността и помага да избегнете непредвидени препятствия в тъмна обстановка преди да е прекалено късно.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ 
„ПЕШЕХОДЕЦ”

Допълнителен сет от сензори следят пътя. Технологията РСМ (Pedestrian Collision Mitigation technology) използва камери, за да сканират пътя пред Вас. В случай че пешеходец е разпознат, системата използва сигнализация, аларми, и при необходимост, автоматично спиране с цел избягване на съприкосновение.

 Моля вижте забележките в края на страницата.

* Системите за сигурност не отменят отговорността на водача на превозното средство да управлява автомобила внимателно. Шофьорът трябва да следи пътната обстановка през цялото време, когато е зад волана. Прочетете внимателно наръчника на собственика за повече информация.

Anchor 3
ТЕХНОЛОГИИ
TECH PIC 01 vehicles-ct6-sedan-gallery-i

 Моля вижте забележките в края на страницата.

СТ6 защитава и подслажда Вашите пътувания с многопрофилни иновации, които са съвършено интегрирани с цел лесно и сигурно прилагане. Напредналите технологии за направление осигурява повишена информираност на шофьора, а вътрешните аксесоари за свързаност добавят още едно ниво на задоволство както за водача, така и за пътниците. Мощният процесор на подобрената система Cadillac CUE® (1) предлага най-добрата възможна свързаемост и е допълнена с 4G безжична връзка, интегрирана Wi-Fi hotspot (2), Apple CarPlay®, както и Android Auto®.(3)

ТЪЧСКРИЙН С ТЪЧПАД

Функционалност на върха на пръстите Ви. 10.2 инчовия тъчскрийн, с вграден тъчпад и конзолни икони, е един бърз и лесен интерфейс. Яркият LCD дисплей на СТ6 наподобява смартфон с широк екран, лесен за употреба по време на шофиране. За допълнително улеснение, тъчпадът е позициониран централно срещу конзолата, за да може да управлявате функциите на тъчскрийна, докато ръката Ви се обляга на самата конзола.

ОГЛЕДАЛО ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ С КАМЕРА

Един ясен поглед на света зад Вас. Само с един допир, Вие можете да активирате Камерата за задно виждане и да видите обстановката зад Вас с качество на HD video. Това позволява 300% по-добра видимост от обикновенното огледало. Допълнително насочена водна струя подобрява видимостта при замърсяване. Тази функционалност е лесна за откриване върху лоста за стъклочистачките.

TECH PIC 02 2017_cadillac_ct6_03_2_mond-
TECH PIC 03 2017_cadillac_ct6_03_2_mond-
TECH PIC 04 2017_cadillac_ct6_03_2_mond-

 Моля вижте забележките в края на страницата.

TECH PIC 05 2017_cadillac_ct6_03_3_singl

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ИНФОТЕЙНМЪНТ ЗА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

За да има забавление за всички в купето, системата Инфотейнмънт за задните седалки, стандартна за ниво на оборудване Платинум, предлага въртящ се екран (10’’ HD), който се прибира в облегалката на предната седалка и разполага с Blu-ray™ технология, която осигурява и свързаемост за апаратите на борда. Екранът може да се извърти и странично за по-добра картина.

TECH PIC 14 vehicles-ct6-sedan-gallery-i
TECH PIC 11 2017_cadillac_ct6_03_4_mond-
TECH PIC 13 2018-cadillac-ct6-003.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ НА ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

Зареди се. С удобно разположените Безжични изходи (4) и кутия за зареждане на мобилен апарат, Вие можете да заредите съвместима смарт-апаратура, докато автомобилът е в движение.

АВТОМАТИЧНО АСИСТИРАНЕ ПРИ ПАРКИРАНЕ

Автоматичната система премахва затрудненията по време на паркиране. Тя използва сензори, за да локализира и съобрази харесано парко-място и направлява колата до заемане на правилна позиция. СТ6 предлага и режим на полу-автоматично управление и спиране на автомобила в парко-място, за да направи паркирането още по-лесно. Единствената Ваша роля е да изберете на коя предавка да превключите.

АВТОМАТИЧНО ЗАДЪРЖАНЕ НА АВТОМОБИЛА

AЗА – избягва СТ6 да се предвижва напред или назад, докато педалът на спирачката не е натиснат. Това спомага да се предотврати умората по време на засилен трафик и подобрява контрола над Вашия СТ6 по наклонен терен.

ПОВЕДЕНИЕ НА ПЪТЯ
Anchor 4
PERF PIC 01 2017_cadillac_ct6_04_1_title

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГЪВКАВОСТ. ПРИДВИЖВАНЕ БЕЗ УСИЛИЕ

Иновативна конструкция на шасито, 4-колесно управление (при СТ6 Платинум), активна ходова част и гъвкаво окачване. Със своята революционна конструкция на рамата и един 3-литров V6 Twin-Turbo двигател, Вашият СТ6 ясно се откроява със своята технологична и инженерна изработка от най-високо ниво.

3.0L V-6 TWIN TURBO ДВИГАТЕЛ

Мощна машина под Ваш контрол. Twin Turbo моторът предоставя 417 конски сили и 555 Nm въртящ момент за ускорение както бързо реагиращо, така и без усилия. V6-двигателят е турбозареден с, за първи път в индустрията, дезактивиране на цилиндрите (при липса на необходимост от мощност) и Автоматична Старт/Стоп система, колкото “умна” толкова и силна. Тези напреднали технологии предоставят едно превъзходно държане на пътя съчетано с впечатляваща икономичност.

СИНТЕЗИРАНА РАМА И СЪПЪТСТВАЩИ ТЕХНОЛОГИИ
2018 CT6 01.jpg

Разработена, за да осигурява по-голям контрол над поведението на пътя, управлението както и стабилността. В основата на пъргавината и гъвкавостта на СТ6 седи една олекотена архитектура на рамата на автомобила наречена “Fusion Frame”. Иновативната технология на “синтез” представлява продукт разработен на модулен принцип, сглобен от 13 отделни алуминиеви отливки сляти с подсилена единична желязна структура. Повишената твърдост спомага за по прецизно управление, съчетано с подобрено шумоизолиране.

PERF PIC 02 2017_cadillac_ct6_04_2_mond-
PERF PIC 03 2017_cadillac_ct6_04_2_mond-

 Моля вижте забележките в края на страницата.

2018 CT6 032.jpg
cadillac-ct6-adds-more-goodies-for-2018-
PERF PIC 05 2017_cadillac_ct6_04_3_mond-
ALL-WHEEL DRIVE (AWD)

Eкспертно управление във всякакви условия. AWD системата осигурява мощно представяне едновременно със забележителна икономичност. Едновременно с това подобрява ускорението и поведението на пътя при завои, най-вече в мокро време.

АКТИВНА ЗАДНА ХОДОВА ЧАСТ

За по-голяма гъвкавост при ниски скорости, активната задна част (стандартна при СТ6 Платинум) завърта задните колела в посока обратна на предните. Ефектът е скъсяване на кръга на завъртане, улеснява паркирането при всякакви условия и подобрява маневреността по време на засилен трафик. При висока скорост, задните колела се завъртат успоредно с предните, което спомага за едно по-плавно и стабилно изменение на посоката на движение по време на смяна на пътната лента или в непредвидени ситуации. Активното задно окачване също така подобрява движението по заснежени или заледени настилки.

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Anchor 5
НИВО НА ОБОРУДВАНЕ ПЛАТИНУМ
2018-cadillac-ct6-002.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

КОГАТО ВСЕКИ ЕЛЕМЕНТ ОТ КОМФОРТА И ВИЗИЯТА Е БИЛ ВНИМАТЕЛНО ПРЕЦЕНЕН

СТ6 Platinum поставя ново ниво в рафинираната изработка и комфорта за пътниците. С контроли позволяващи настройване дори и на ъгъла на седалките, индивидуалните температурни зони, лумбалната опора, охлаждане и затопляне на седалките, и възможността за пет настройки за масаж. Вече всяко място купето е най-доброто място.

ПЛАТИНУМ РАЗТЯГАЩИ СЕ КОМФОРТ СЕДАЛКИ

Най-доброто при настройващата се седалка. От 20-посочно нагласяне на предните седалки, лумбалните опори и подвижните подпорни възглавнички, СТ6 Платинум дава пълен контрол над настройките на седалките в купето. За още повече комфорт, на разположение са USB и HDMI портове за контрол над екраните.

PLAT PIC 02 2017_cadillac_ct6_05_2_mond-
ЧЕТИРИЗОННА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

Настройте температурата според индивидуални желанията. Купето е разделено на 4 климатични зони. Отделен климатроник се грижи за предпочитанията на пътниците на задните седалки. Допълнително, системата за йонизиране на въздуха прочиства купето от прахови частици и защитава от външни миризми.

PLAT PIC 03 2017_cadillac_ct6_05_2_mond-
PLAT PIC 04 2017_cadillac_ct6_05_2_mond-

 Моля вижте забележките в края на страницата.

PLAT PIC 05 2018-ct6-interior-rear-seats

 Моля вижте забележките в края на страницата.

СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНИ МАТЕРИИ

Изтънченост, която Ви заобикаля. Платинум конфигурацията на СТ6 включва полу-импрегнирани Opus кожа на седалките, допълнителни дървени елементи и детайли от ситно-преплетени въглеродни влакна с бронзови оттенъци (5). Сами по себе си, всеки един от тези елементи изразява изящество, но в комбинация те пресъздават един неповторим микроклимат.

PLAT PIC 06 2017_cadillac_ct6_05_4_mond-
АДАПТИВЕН КРУЙЗ-КОНТРОЛ (АСС) СЪС СТАРТ&СТОП ФУНКЦИОНАЛНОСТ

АСС поддържа дистанция от движещите се отпред превозни средства, зададена спрямо изискванията на водача. Това се постига благодарение на контрол над скоростта. В случай че интервенция от страна на шофьора се окаже необходима, индикаторът Safety Alert Seat бива задействан. *

PLAT PIC 07 2017_cadillac_ct6_05_4_mond-
PLAT PIC 08 2017_cadillac_ct6_05_4_mond-
ОСВЕТЕН БАГАЖНО ПОМЕЩЕНИЕ

Осветлението в багажника е достатъчно, за да осигури безпроблемно подреждане на багажа в тъмна обстановка и добавя още един стилен елемент на Вашия СТ6.

 Моля вижте забележките в края на страницата.

* Системите за сигурност не отменят отговорността на водача на превозното средство да управлява автомобила внимателно. Шофьорът трябва да следи пътната обстановка през цялото време, когато е зад волана. Прочетете внимателно наръчника на собственика за повече информация.

CT6 Sedan CT6 Седан
ДРУГИ АВТОМОБИЛИ КАДИЛАК:
Cadillac XT5 Crossover  XT5 Кросоувър
2018 Cadillac Ecalade
CTS-V Sedan CTS-V Седа
DARE GREATLY

* Не карайте с летни гуми в зимни условия, тъй като това ще повлияе негативно на поведението на автомобила на пътя, на Вашата сигурност и дългосрочното функциониране на превозното средство. Доверявайте се само на GM-сертифицирани комбинации от гуми и джанти. Несертифицирано оборудване може да доведе до промяна в поведението на автомобила. За информация относно гуми и джанти моля потърсете наш дилър.

 

1. Кадилак CUE® функционалността изисква Bluetooth® съвместимост, както и смартфон. За някои апарати е необходима USB свързаемост. Гласовите команди функционират на следните езици: английски, френски, немски, холандски, италиански, полски, датски, португалски, руски, турски и испански.

 

2. Всички OnStar® и Wi-Fi услуги ще спрат да работят след 31/12/2020г. Някои функции не се предлагат в определени държави. OnStar® услугите се предлагат от OnStar®Europe Ltd. и се нуждаят от абонаментна сметка и изискват активиране (функционирането на услугите изисква наличност и свързаност към мобилна мрежа).

 

3. Интерфейс услугите са приложения на Google и Apple и съответно техните условия за конфиденциалност са приложими. За да се възползвате от тях Ви е необходим съвместим смартфон и абонаментен план. За Android Auto е необходим смартфон с Операционна Система Android Lollipop 5.0 или по-нова; за Apple CarPlay е необходим iPhone 5 или по-нов модел. Пълен списък с приложения може да бъде намерен на Apple.com/ios/carplay или на Android.com/Auto. Моля имайте впредвид, че има вариации в предлагането на приложенията в различни държави.

 

4. Системата зарежда безжично едно устройство PMA- или Qi- съвместимо. Мобилният апарат трябва да има функционалност за безжично зареждане. За списък на мобилни апарати моля посетете www.gmtotalconnect.com.

 

5. Предлага се единствено с черен ‘Jet Black‘ салон.

 

* Данните за разход на гориво и съответните емисии на CO2 са установени съобразено с Regulation (EC) No. 715/2007 (NEDC) и са съобразени с множество параметри според разпоредбите на регулацията.

 

СТ6 Седан 3.0L Twin Turbo V6

Комбиниран разход на гориво в L/100 км: 9,8 – 9,6

CO2 емисии в g/km: 223 – 218

 

Допълнителното оборудване може да завиши тези стойности. Разходът на гориво и CO2 емисии не са свързани с конкретен  автомобил и не представляват оферта. Те са показани единствено с цел сравнение между различните модели коли.

 

За бензинови двигатели, Кадилак препоръчва минимум безоловен 95.

 

Някои снимки отразяват елементи/модели, предлагани на северно-американския пазар и може да се различават от тези за европейския. Моля свържете се с наш дилър, за да научите кои автомобили се оферират с европейска хомологация.

 

Моля имайте в предвид, че определени нива на оборудване, опции или цвят не са налични за европейския пазар. Моля свържете се с наш дилър за повече информация.

bottom of page