top of page
menuanchor
Cadillac CTS-V
CTSVmenuanchor
CTS - V СЕДАН

CTS-V не служи само за да предизвиква фурор на пътя. Това е най-мощната законна лимузина в историята на Кадилак. А и е разработена, за да го защити на пистата. Супер-зареденият 6.2 литров V8 двигател* доставя 649 конски сили и 855 Nm въртящ момент. А с ускорение от 0-100 км/ч за 3.7 секунди, заслужава всяка една минута от Вашето време.

Icon Download 042Y6.png
Icon Download 042Y6.png
Icon Download 042Y6.png
Cadillac V-Series
ЕКСТЕРИОР
Anchor 1

 Моля вижте забележките в края на страницата.

СИЛАТА НА КРАСОТАТА

Всяка извивка, гънка или линия на CTS-V e била старателно изчислена, за да даде най-добри аеродинамични резултати. Притокът на въздух се използва по-най-целесъобразния начин, а ауспуховата система съобщава за Вашето скорошно пристигане.

Exterior 002.jpg
Exterior 003.jpg
Exterior 004.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

V-SERIES РЕШЕТКА

Аеродинамичната стойка подобрява резултатите. Легендарната предна решетка на CTS-V е разработена по начин, по който да оптимизира въздушния приток, докато предният капак и въздуховод направляват въздуха, така че повдигателната тяга да бъде под контрол.

ПРЕДЕН КАПАК ОТ КАРБОН-ФИБЪР

Удивително лека. Предният капак на автомобила е от карбон-фибър и е с тегло, прецизно изчислено, така че разпределението на тежестта да бъде оптимално. Стандартният пакет ‘карбон-фибър’ включва освен уникален преден сплитер и въздуховод, но и дифюзер, както и агресивен заден спойлер, който да увеличи притискането към земята. CTS-V e все пак най-бързият седан в света.

ГУМИ МИШЕЛИН® PILOT®  SUPER SPORT

Завидно сцепление. Мишелин® Pilot® Super Sport (единствено летни гуми)(1) осигуряват изключително доброто сцепление тъй необходимо при спортно каране. Едновременно с това многобройните елементи изработени от разнородни сплави дават комфортното кормуване както по улиците ката и на пистата.

ЦВЕТОВА ГАМА:
CTS-V Colorizer 01 GBA
CTS-V Colorizer 02 G1W
CTS-V Colorizer 03 G7Q

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ИНТЕРИОР
Anchor 2
Interior 001x.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

РАФИНИРАНА СЪСТЕЗАТЕЛНА КОЛА

Ненадминати умения. CTS-V радва своите пътници с рафиниран финиш, изтънчени детайли и един кокпит, който е бил проектиран с идеята за максимално удобство на шофьора.

Interior 002.jpg
Interior 003.jpg
Interior 004.jpg
МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОМФОРТ

Стандартните RECARO® седалки са предвидени за всякакъв вид каране. Предните седалки разполагат с 16-посочно нагласяне. Ръчно-изработените седалки Ви обгръщат, така че да осигурят максимална опора в завойте.

СТИЛ, УДОБСТВО И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Внушителен дизайн и уверено поведение. В допълнение на карбон-фибър детайлите, интериора на CTS-V се допълва от елементи от микро-фибърен велур и магнезиеви лопатки на скоростите. Изваяното купе на CTS-V кара водачът да изпита омайващо удоволствие от кормуването.

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ТЕХНОЛОГИИ
Anchor 3
Technology 001.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ПЪРВИ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ

За тези, който обичат да държат нещата под контрол. Къстъмизиращ се ‘Head-up’ дисплей Ви дава възможността да следите важна информация за автомобила и пътните условия без да откъсвате очи от пътя пред вас. Централният инструментен клъстър дава възможността също да се настрой според Вашите изисквания.

BOSE® CENTERPOINT®
SURROUND SOUND SYSTEM

Заобиколен от музика. Системата на Bose® Centerpoint® Surround Sound и нейните 13 високоговорителя използва технологията Advanced Staging Technology, за да можете да придобиете чувството, че сте на първи ред, централното място в концертната зала.

В допълнение, AudioPilot® 2.0 noise е технология позволяваща притъпяване на външните шумове било то от пътя, било то от скоростта на автомобила.

Technology 002.jpg
Technology 003.jpg
Technology 004.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

КАМЕРА ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ

Повече визия. Стандартната камера за задно виждане излъчва картината от обстановката зад Вас върху огледалото за задно виждане. Това ви дава значително повече информация за потенциални опасности от традиционното огледало.

Technology 005x.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ЗАПАМЕТЕТЕ НАЙ-ЦЕННОТО

Двойната натура на CTS-V става ясна като се има в предвид наличието на PDR функционалността и възможността да записвате Вашето кормуване. В зависимост от режима на каране (туринг, спортен, пистов, състезателен), системата Ви предоставя до 30 канала с данни, за които можете да запишете звук и заснемете картина в реално време. Предната камера Ви позволява да запаметите на носител всяка извивка на пътя, права отсечка, а когато сте паркирал, да анализирате Вашето шофиране на Cadillac CUE® (2) екрана. Също така имате на разположение възможността да запаметите записа на SD флаш-памет, за да го гледате в удобен за Вас момент.

Technology 006.jpg
Technology 007.jpg
Technology 008.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

CURBVIEW КАМЕРА

Без изненади. Curbview камерата Ви помага да предпазите автомобила по-време на паркиране. Автоматичният Parking Assist също така Ви помага при успоредно или перпендикулярно паркиране.

4G LTE WI-FI ВРЪЗКА

Имате връзка, когато Ви потрябва. Вграденият Wi-Fi® hotspot (3) поддържа да 7 мобилни апарата. На разположение имате надеждна 4G LTE свързаемост, която Ви позволява постоянна връзка с интернет.

Системата Cadillac CUE (2) е съвместима с Apple CarPlay и Android Auto.(4)

СЪСТЕЗАТЕЛНА НАГЛАСА
Anchor 4
Performance 001.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

СПИРАЧКИ BREMBO®

Спирачна мощ. 6-пистонни предни и 4-пистонни задни Brembo® спирачки Ви позволяват да държите мощния двигател на CTS-V под контрол. Трайни, постоянни и способни, достойни за ежедневно пистово натоварване.

 

Специално оразмерените и калибрирани ротори на дисковете на спирачките преминават сложен процес на феритно нитро-карбонизиране, който спомага да се сведе до минимум корозията и допринася за плавна и надеждна работа на спирачките.

СИСТЕМАТА PERFORMANCE TRACTION MANAGEMENT

Системата Performance Traction Management Ви предоставя автомобил с контроли за сцепление и стабилност. Пет режима на работа са на разположение: Мокро време, Сухо време, Спорт 1, Спорт 2 и Състезание.

Performance 002.jpg
Performance 003.jpg
Performance 004.jpg
Performance 005.jpg
Performance 007x.jpg
Performance 0062.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

СУПЕРЗАРЕДЕН 6.2L V8 ДВИГАТЕЛ

CTS-V бълва мощност благодарение на 6.2 литровия двигател с 649 конски сили и 855 Nm въртящ момент. Достига 0-100 км/ч за 3.7 секунди и максимална скорост от 320 км/ч на писта. Компактният суперчарджър Eaton® с 4 главини работи ръка за ръка със системата Active Fuel Management®, за да предостави нужната ефикасна работа на двигателя. *

8-СКОРОСТНА АВТОМАТИЧНА ТРАНСМИСИЯ

CTS-V разполага с 8-скоростна автоматична трансмисия, за да Ви асистира по време на ускорение. Държейки оптимално ниво на мощност, скоростната кутия позволява двигателят да работи винаги близо и на оптимум. По този начин, пътят просто ще Ви принадлежи.

MAGNETIC RIDE CONTROL™

Magnetic Ride Control™ настройва поведението на автомобила 1,000 пъти в секунда, което обяснява изключителната маневреност на CTS-V. Третата серия подобрения и нововъведения, осигуряват 40% по-бързи реакции от страна на ходовата част на автомобила в отговор на променливите условия на пътната настилка.

* Системите за сигурност не отменят отговорността на водача на превозното средство да управлява автомобила внимателно. Шофьорът трябва да следи пътната обстановка през цялото време, когато е зад волана. Прочетете внимателно наръчника на собственика за повече информация.

CTS-V СЕДАН
CTS-V Sedan CTS-V Седан
ДРУГИ АВТОМОБИЛИ КАДИЛАК:
XT5 SUV Crossover XT5 Кросоувър
Cadillac Escalade
DARE GREATLY

 

1. Не използвайте летни гуми в зимни условия, тъй като това ще повлияе негативно на поведението на пътя на автомобила, на вашата сигурност и дългосрочната употреба на превозното средство. Използвайте само GM-сертифицирани комбинации от гуми и джанти. Несертифицирано комплектоване може да доведе до промяна в поведението на автомобила. За информация относно гуми и джанти молим посетете Вашия дилър.

 

2. Пълна Кадилак CUE® функционалност се нуждае от Bluetooth® съвместимост, както и смартфон. За някои апарати е необходима USB свързаемост. Гласовите команди функционират на следните езици: английски, френски, немски, холандски, италиански, полски, датски, португалски, руски, турски и испански.

 

3. Услугите на All OnStar® и Wi-Fi ще спрат да бъдат на разположение на 31.12.2020 г. След тази дата никакви пробни периоди или абонаменти, включително услугите за спешни случаи няма да бъдат достъпни. Някои функции не са достъпни във всички държави или по време на покупката. Услугите  OnStar® се доставят от OnStar® Europe Ltd и изискват акаунт. Услугите OnStar® изискват активиране и са предмет на покритието на мобилната мрежа и наличност. Услугите Wi-Fi services се предлагат от избран мобилен оператор и изискват допълнителен акаунт. Пробният период за Wi-Fi е времево ограничен. Абонаментът за OnStar® пакети може да бъде различен от услугите, включени в безплатния пробен период. Свържете се с наш дилър за детайли по достъпността, мрежово покритие, спесификации, дължината на безплатния период и такси.

 

4. Интерфейс услугите са приложения на Google и Apple и техните условия за конфиденциалност са приложими. Нуждае се от съвместим смартфон и абонаментен план. За Android Auto е необходим смартфон с Операционна Система Android Lollipop 5.0 или по-нова; за Apple CarPlay е необходим iPhone 5 или по-нов модел. Пълен списък с приложения могат да бъде намерен на Apple.com/ios/carplay или на Android.com/Auto. Моля да се има в предвид, че различни приложения са на разположение в различни държави.

 

* Данните за разход на гориво и съответните емисии на CO2 са установени съобразено с Regulation (EC) No. 715/2007 (NEDC) и взима под внимание множество параметри според разпоредбите на регулацията.

 

СТS-V: Комбиниран разход на гориво в L/100 км: 13.0

CO2 емисии в гр/км: 298; Категория на енергийна ефективност: G.

 

Допълнително оборудване може да завиши тези стойности. Разходът на гориво и CO2 емисии не са свързани с конкретен  автомобил и не представляват оферта. Те са показани единствено с цел сравнение между различните модели коли.

 

Опционално оборудване може също да завиши горните стойности. За бензинови двигатели, Кадилак препоръчва минимум безоловен 95.

 

Някои от показаните снимки показват елементи от моделите продавани на американския и канадския пазар и може да се различават от тези за европейския пазар. Моля свържете се с наш дилър, за да научите кои автомобили се оферират на европейския / българския пазар.

 

Моля имайте в предвид, че не всички нива на оборудване, опции или цвят са налични за европейския пазар. Моля свържете се с наш дилър, за да научите повече.

bottom of page