top of page
menuanchor
ESC '18 White TopPic.jpg
ESCmenuanchor
ESCALADE

Cadillac Escalade задава нов стандарт при автомобилите клас SUV. Елегантният интериор заедно с внушителният екстериор се съчетават до съвършенство със способностите на машината, за да предостави на ползвателя един несравним престиж и увереност без значение от естеството на пътя. С нивото си на изтънченост, функционалности и технологии, този SUV ще надмине каквито и да са били очакванията Ви.

ДИЗАЙН
Anchor 1
ESC '18 Black 01.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

„НАУКА И ИЗКУСТВО” - ГОРДО ИЗЯВЕНИ

Проектирането и изработването на един уникален SUV, неизбежно водят до големи крачки в технологичните иновации. Escalade e много повече от една съвкупност от материали и детайли. Escalade е един шедьовър на механиката, който ще засили очакванията от автомобилния свят като цяло.

2017_cadillac_escalade_01_2_mond-l_grill
2017_cadillac_escalade_01_2_mond-m_rear-
2017_cadillac_escalade_01_2_mond-s_22-in

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ЮВЕЛИРНИ ФАРОВЕ

Стандартно оборудване, да, но далеч от стандартната изработка и дизайн. Всеки един от 'диамантите' на предните фарове са разработени според технология на GM специално за Еscalade.

НЕВИДИМА ЗАДНА СТЪКЛОЧИСТАЧКА

Когато изкуство и инженерство се комбинират, резултатът е приказен. Това касае и екстериора на Еscalade и изчистения му вид благодарение на малки детайли като например скриващите се задни стъклочистачки. Вместо да създават препятствия на Вашата видимост, да оставят впечатление за претрупаност и нарушават цялостната естетика на автомобила, стъклочистачките остават скрити в техните гнезда, когато не са в употреба.

ЦВЕТОВА ГАМА:
Escalade Exterior Color 1
Escalade Exterior Color 2
Escalade Exterior Color 3

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ПОВЕДЕНИЕ НА ПЪТЯ
Anchor 2
vehicles-escalade-esv-gallery-exterior-0

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ПО-ДОБРОТО НЕ ВИНАГИ ОЗНАЧАВА НАЙ-ГОЛЯМОТО

Тук говорим за звяра вътре в красавицата. Въпреки, че Еscalade е проектиран с идеята за елегантност, в дъното на сърцето си, той е една чиста мощ. Когато Ви е необходима мощност ... мощност получавате. С помощта на напреднали технологии като Променливия тайминг на вентилите, Директното впръскване и Активното Управление на Горивото, задвижването на Еscalade със своите 6.2L V8 двигател и 8-степенна скоростна кутия, достигащи максимален въртящ момент от 621 Nm и 426 HP, са способни да покажат мощност, но и икономичност.

НАЙ-ТИХИЯT ЕSCALADE, КОЙТО СТЕ ВИЖДАЛИ

Кадилак инвестира щедро в разработката на купе, в което цари мир и спокойствие. Резултатът може да се усети единствено на живо. Няколко важни елемента определят звуковия фон в купето на Еscalade: 

  - Специално разработено Акустичното предно стъкло,

  - Нова трикомпонентна изолираща технология за вътрешността на вратите

  - Bose® Active Noise Technology за туширане на шумовете (тази технология на Bose® долавя трептенията, дължащи се на звуковата среда и изпраща недоловими честотни сигнали през високоговорителите, за да тушира шумът произлизащ от машината).

MAGNETIC RIDE CONTROL™

MRC добавя баланс към атлетичните способности на Еscalade. Технологията чете пътя по 1000 пъти в секунда, докато едновременно с това финни метални частици се направляват посредством магнитни полета. По този начин, автомобилът се нагажда към външните пътни условия каквито и да са те.

Подобно на гимнастик, крепящ равновесие върху летва високо над земята, MRC технологията позволява на Еscalade да се движи по пътищата с една свръхестествена грация.

2017_cadillac_escalade_02_2_mond-l_inter
2017_cadillac_escalade_02_2_mond-s_magne
2017_cadillac_escalade_02_2_mond-m_4-whe

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ИНТЕРИОР
Anchor 3
2017_cadillac_escalade_03_1_interior_128

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ДА СЪШИЕШ НЕВЪЗМОЖНОТО

Намирането на най-добрите материали, които ще създадат най-уникалния интериор на автомобил, изисква едно трудоемко търсене. За това екипите на Кадилак направили точно това. Като се започне с ръчното сортиране на дървени мостри от вида Santos Palisander и се стигне до ръчната обработка и зашиването на Mulan кожа, те постигнали търсеното от тях, а именно сътворяването на абсолютния лукс.

2017_cadillac_escalade_03_2_mond-l_leath
2017_cadillac_escalade_03_2_mond-m_foldi
2017_cadillac_escalade_03_2_mond-s_heate

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ КОЖА

С един интериор изработен от най-опитните занаятчии, Escalade. представя една неприкосновена луксозна атмосфера. Воланът, обшит от най-финната Mulan кожа, придава лична нотка, докато кожените седалки достигат завидно ниво на изтънченост.

ПЪРВИ И ВТОРИ РЕД ПОДГРЯВАЩИ СЕДАЛКИ

Личният контакт с Еscalade никога не е бил толкова приятен. Изключителен комфорт означава усет за топлина, когато го пожелаете, на която и да е седалка в Еscalade.

ДИСПЛЕЙ ПРЕДНО СТЪКЛО

Стандартният, пре-програмируем дисплей на предното стъкло произлиза от технология в употреба във военната индустрия. Пълноцветният интерфейс е удобно прожектиран на предното стъкло на автомобила с желаната информация, касаеща скорост, обороти, навигация и др. Тази смарт-система спомага да не отделяте очи от пътя и осигурява едно по-сигурно пътуване.

CADILLAC CUE®  ИНФОРМАЦИОННА И МЕДИА СИСТЕМА

Изписани на един елегантен екран – CUE® (1), функциите са подобни на тези на един таблет. Системата е с интуитивни дигитални икони, синхронизиране на устройства и способността да разпознава гласа Ви.

ПРОГРАМИРУЕМ ДИСПЛЕЙ СПОРЕД 4 ПРЕДПОЧИТАНИЯ

Къстъмизирането на 12.3'' дисплея позволява персонализиране за четири различни човека. Това позволява изписване на 4 комбинации от традиционните изписани данни, навигация, 3-D картини и др.

2017_cadillac_escalade_03_3_mond-l_head-
2017_cadillac_escalade_03_3_mond-m_media
2017_cadillac_escalade_03_3_mond-s_recon

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ЦВЕТОВА ГАМА:
Escalade Interior Color 1

'Jet Black' Opus перфорирана кожа

Escalade Interior Color 2

'Maple sugar' Opus перфорирана кожа

2017_cadillac_escalade_03_5_mond-l_bose-
2017_cadillac_escalade_03_5_mond-m_coole
2017_cadillac_escalade_03_5_mond-s_navig

 Моля вижте забележките в края на страницата.

BOSE® CENTERPOINT® SURROUND SOUND АУДИО СИСТЕМА СЪС 16 ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯ

Всяка песен изпълва кабината изцяло. Еscalade Ви предоставя Bose® Centerpoint® Surround аудио системата разработена на базата на напреднала сценична технология и това се предлага като стандартно оборудване. Със 16 високоговорителя в купето всеки пътник може да се наслади на музика с концертно качество.

ONSTAR® С 4G LTE И ИНТЕГРАЦИЯ СЪС СМАРТФОН

Еscalade Ви позволява да една сигурна безжична свързаемост. Бързата и качествена 4G LTE връзка с вграден WiFi® hotspot (2) поддържа до седем устройства.

Cadillac CUE® (1) е съвместим с Apple CarPlay™ и Android Auto™ (3). Системата Ви позволява да достъпите Вашите контакти, музика и информация с едно докосване на екрана.

СИГУРНОСТ
Anchor 4
2017_cadillac_escalade_04_1_title_safety

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Сигурност се гради върху здрави основи. И всеки Еscalade идва с такива. Рамата на автомобила е построена от свръх заздравена стоманена сплав и множество други материали. Сигурността е допълнена със стратегически предвидени зони на сгъване с цел да бъдете защитени както Вие така и Вашите спътници, когато неочакваното се случи. *

ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ СИГУРНОСТ

Пакетът 'Driver Assist Package' включва:

-  аларма при отклонение от лентата на движение

 

-  автоматично предно спиране

 

-  IntelliBeam фарове

 

-  Предупреждение за възможен преден сблъсък

 

-  Автоматично затягане на коланите към седалките

 

-  Адаптативен Круз контрол

 

Допълнителни стандартни характеристики: предупреждение за заден напречен трафик, предупреждение за движение в сляпата зона и предупреждение за поставяне на коланите.

КАМЕРА ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ

Поглед към обстановката както отпред така и отзад. Стандартната камера за задно виждане възпроизвежда картина на живо, без препятствия, на терена зад Вашия Еscalade. Тази камера Ви предоставя 300% повече видимост отколкото обикновеното огледало и може да бъде върната към нормалния екран с едно копче.

2017_cadillac_escalade_04_2_mond-l_safet
2017_cadillac_escalade_04_2_mond-m_safet
2017_cadillac_escalade_04_2_mond-s_rear-

 Моля вижте забележките в края на страницата.

2017_cadillac_escalade_04_3_mond-l_360-s
ESC foot opener.jpg
2017_cadillac_escalade_04_3_mond-s_intel
SURROUND ПОГЛЕД 360º

Вашите очи откъм небето. Наблюдавайте цялата обстановка около вас благодарение на редица камери осигуряващи картина от птичи поглед върху терена около вас. 360º функционалността позволява на шофьора да смени между задна и предна гледка. Картината се прожектира върху Cadillac CUE® (1) екрана. По този начин системата помага на Вас и на околните.

АВТОМАТИЧЕН ПАРК АСИСТ (АПА)

Пространството принадлежи на запознатия. АПА Ви напътства към паркомясто, което би паснало по размер на Вашия автомобил и ви направлява по-време на захода, докато Вие контролиране спирачката и газта, без значение дали паркирането е успоредно или в редица. Системата Ви предупреждава в случай че евентуални опасности са наблизо, като изпраща вибрации във Вашата седалка от ляво, от дясно или от двете страни. Ще усетите разликата.

* Системите за сигурност не отменят отговорността на водача на превозното средство да управлява автомобила внимателно. Шофьорът трябва да следи пътната обстановка през цялото време, когато е зад волана. Прочетете внимателно наръчника на собственика за повече информация.

LUXURY UTILITY
Anchor 5
2017_cadillac_escalade_05_1_title_luxory

 Моля вижте забележките в края на страницата.

НЕНАДМИНАТА ОСАНКА КОМБИНИРАНА С НЕНАДМИНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Веднъж след като покорите върха, има само една посока от тук нататък – нагоре. За това и Еscalade предоставя повече жабки, по-висша технология от всякога, но и една широка гама от функции. И това е защото считаме, че подобряването на съвършеното не е само предизвикателство, но и задължение.

2017_cadillac_escalade_05_2_mond-l_cente
2017_cadillac_escalade_05_2_mond-m_stora
2017_cadillac_escalade_05_2_mond-s_cente

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ЖАБКА В ЦЕНТРАЛНАТА КОНЗОЛА

Смартфонът Ви заслужава смарт-жабка. За това ние направихме една с многобройни USB портове, вътрешно меко покритие и достатъчно пространство да побере както таблет така и малък лаптоп. И тъй като не всички устройства имат USB вход, имате на разположение 230 волтов изход. От външната страна, кожата е мека и предоставя наблизо поставки с достатъчни по размер отвори и това защото познаваме Вашата страст към големите неща в живота.

И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО

С добавянето на 3-ти ред, сгъваеми седалки, Еscalade ESV предлага общо 3,424 литра карго пространство и допълнителни отвори за багаж повече от всякога до сега. Така че даже да пренасяте средновековно кресло или ваза в стил барок ще можете да нагодите пространството, съобразено с това.

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ТЕГЛЕНЕ

Мощността да дърпате повече. Еscalade и Еscalade ESV са със стандартно оборудвано необходимо за теглене на до 2,575 кг (и 2,150 кг за ESV).

ТРИ-ЗОНЕН КЛИМАТРОНИК

Стандартния 3-зонен климатроник позволява на водача, пътниците отпред, както и отзад да настройват температурата за тяхната зона по избор.

2017_cadillac_escalade_05_3_mond-l_towin
2017_cadillac_escalade_05_3_mond-m_large
2017_cadillac_escalade_05_3_mond-s_clima

* Системите за сигурност не отменят отговорността на водача на превозното средство да управлява автомобила внимателно. Шофьорът трябва да следи пътната обстановка през цялото време, когато е зад волана. Прочетете внимателно наръчника на собственика за повече информация.

Escalade
cadillac_2017_escalade.png
ДРУГИ АВТОМОБИЛИ КАДИЛАК:
Cadillac XT5
CTS-V '18 Grey 092.PNG
2018 Cadillac CT6
DARE GREATLY

* Не карайте с летни гуми в зимни условия, тъй като това ще повлияе негативно на поведението на автомобила на пътя, на Вашата сигурност и дългосрочното функциониране на превозното средство. Доверявайте се само на GM-сертифицирани комбинации от гуми и джанти. Несертифицирано оборудване може да доведе до промяна в поведението на автомобила. За информация относно гуми и джанти моля потърсете наш дилър.

 

1. Кадилак CUE® функционалността изисква Bluetooth® съвместимост, както и смартфон. За някои апарати е необходима USB свързаемост. Гласовите команди функционират на следните езици: английски, френски, немски, холандски, италиански, полски, датски, португалски, руски, турски и испански.

 

2. Всички OnStar® и Wi-Fi услуги ще спрат да работят след 31/12/2020г. Някои функции не се предлагат в определени държави. OnStar® услугите се предлагат от OnStar®Europe Ltd. и се нуждаят от абонаментна сметка и изискват активиране (функционирането на услугите изисква наличност и свързаност към мобилна мрежа).

 

3. Интерфейс услугите са приложения на Google и Apple и съответно техните условия за конфиденциалност са приложими. За да се възползвате от тях Ви е необходим съвместим смартфон и абонаментен план. За Android Auto е необходим смартфон с Операционна Система Android Lollipop 5.0 или по-нова; за Apple CarPlay е необходим iPhone 5 или по-нов модел. Пълен списък с приложения може да бъде намерен на Apple.com/ios/carplay или на Android.com/Auto. Моля имайте впредвид, че има вариации в предлагането на приложенията в различни държави.

 

* Данните за разход на гориво и съответните емисии на CO2 са установени съобразено с Regulation (EC) No. 715/2007 (NEDC) и са съобразени с множество параметри според разпоредбите на регулацията.

 

СТ6 Седан 3.0L Twin Turbo V6

Комбиниран разход на гориво в L/100 км: 9,8 – 9,6

CO2 емисии в g/km: 223 – 218

Категория на енергийна ефективност: М 

Допълнителното оборудване може да завиши тези стойности. Разходът на гориво и CO2 емисии не са свързани с конкретен  автомобил и не представляват оферта. Те са показани единствено с цел сравнение между различните модели коли.

 

За бензинови двигатели, Кадилак препоръчва минимум безоловен 95.

 

Някои снимки отразяват елементи/модели, предлагани на северно-американския пазар и може да се различават от тези за европейския. Моля свържете се с наш дилър, за да научите кои автомобили се оферират с европейска хомологация.

 

Моля имайте в предвид, че определени нива на оборудване, опции или цвят не са налични за европейския пазар. Моля свържете се с наш дилър за повече информация.

bottom of page