top of page
menuanchor
XT5 Crossover XT5 Кросоувър
XT5menuanchor
XT5 КРОСОУВЪР

Многопрофилността – преоткрита. Първият XT5 е разработка, отвътре – навън с цел да предоставя повече пространство, много технология, непреклонен стил и повече икономичност. Докато издяланите външни очертания се открояват ясно, неговият щедър интериор е изпълнен с множество функции, които допринасят сигурност и свързаемост във Вашите пътувания. Мощният процесор на обновената Кадилак CUE® система, предоставя най-добрата свързаемост и е екипирана с 4G безжична връзка, интегриран Wi-Fi hotspot, Apple CarPlay® както и Android Auto®. Един старателно прогресивен автомобил, отвътре и отвън, XT5 задоволява вашите потребности, като успоредно с това изразява Вашето ясно открояващо се чувство за стил.

ДИЗАЙН
Anchor 1
2018 XT5 exterior 1280x350 002.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ВЪНШЕН ВИД

Прекрасно балансиран. Издължени, изваяни линии, съчетани с ювелирна изработка на предни светлини допринасят за фин и елегантен външен вид. Външността на XT5 постига повече от привличане на погледите. Агресивно разпъвайки конструкцията, инженерите на Кадилак успяват да подсигурят повече вътрешно пространство като едновременно запазват балансирана архитектура за съвършен контрол.

XT5 pic 007.jpg
XT5 pic 008.jpg
XT5 pic 009.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ИНОВАТИВНА ОСВЕТИТЕЛНА СИСТЕМА

Осветителна система с визия. Предните, както и задни фарове на XT5 драматично оформят мощните очертания на автомобила. По време на завой LED светлините на фаровете осветляват пътя пред Вас.

ХЕНДСФРИ БАГАЖНИК

Пълни ръце – хендсфри. Когато ръцете ви са заети, а ключът на колата в джоба, XT5 Платинум позволява отваряне и затваряне на багажното отделение, задействайки с крак под задния ляв калник на автомобила. Допълнително можете да запаметяване височината на отваряне, за да се избегне нараняване на колата.

20” ДЖАНТИ

Изящен стил. Стандартните 20” джанти за нивата на оборудване Премиум и Платинум са изработени посредством иновативна технология ‘full-forming’, което позволява олекотяване както и придаване на по-голяма якост. Автомобилите оборудвани с 20'' джанти са също така екипирани със система ‘Continuous Damping Control’, която контролира поведението на автомобила на пътя.

ЦВЕТОВА ГАМА:
XT5 Color G35.jpg

Цвят: Син 'Harbor Blue'

Metallic

XT5 Color GXG.jpg

Цвят: Сив 'Dark Granite'

Metallic

XT5 Color GB8.jpg

Цвят: Черен 'Stellar Black'

Metallic

XT5 Color G1W.jpg

Премиум цвят:

Бял 'Crystal White' Tricoat 

XT5 Color G1E.jpg

Премиум цвят:

Червен 'Red Passion' Tincoat 

ИНТЕЛИГЕНТЕН ИНТЕРИОР

Купе, което се адаптира по Вас. Проектираното и разработено за оптимално съхранение на пространството, купето на XT5 Ви позволява да поберете 1 784 литра багаж. Свалянето на задните седалки осигурява разпределение във формат 40/20/40, което от своя страна позволява множество конфигурации. Голямото пространство за пътниците на предните, както и на задните седалки прави пътуването по-приятно от всякога.

40/20/40 ДИСТАНЦИОННО СВАЛЯНЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

Задни седалки, когато има пътници; пространство, когато имате багаж. 5-местното XT5 позволява разпределение на задната част на купето да бъде така оформено, че да побере различен по-размер товар. При сваляне на облегалките на задните седалки, обемът на багажното отделение достига 1 784 литра свободно пространство.

АДАПТИРАЩИ СЕ ЗАДНИ СЕДАЛКИ

Задните седалки на автомобила могат да бъдат лесно плъзнати назад или напред в зависимост от нуждата за повече пространство на пътниците или за повече багаж. Всяка от задните седалки може да се накланя, така че всяко от местата в купето на XT5 да стане най-удобната седалка в колата.

2018 XT5 interior 95x325 003.jpg
2018 XT5 interior 315x185 005.jpg
2018 XT5 interior47x125 004.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

DESIGN PIC 08 2017_cadillac_xt5_01_4_mon
DESIGN PIC 09 2017_cadillac_xt5_01_4_mon
DESIGN PIC 10 2017_cadillac_xt5_01_4_mon

 Моля вижте забележките в края на страницата.

BOSE® CENTERPOINT® SURROUND SOUND SYSTEM

С цел осигуряване уникално звуково оформление в купето на XT5, автомобилът е оборудван със системата ‘Bose® Centerpoint® surround sound’ и 14 високоговорителя от висок клас. Системата включва и дигитален усилвател с 'Active Noise Cancellation' и ‘AudioPilot’® звуко-компенсираща функция.

ULTRAVIEW® SUNROOF

Колкото слънце или сянка са необходими... Стандартният UltraView® Sunroof се разтяга над двата реда седалки, така че небето да е видимо от всяко едно място в купето. А когато слънцето свети прекалено силно, автоматично плъзгащият се покрив предпазва от силната светлина и позволява да се задържи прохлада в купето.

ИНТЕРИОРЕН ЦВЯТ ПО ИЗБОР:
XT5 Interior Color A1 Jet Black.jpg
XT5 Interior Color A2 Jet Black

Кожен интериор: цвят Jet Black и Jet Black акценти

XT5 Interior Color B1 Maple Sugar
XT5 Interior Color B2 Maple Sugar

Кожен интериор: цвят Maple Sugar с акценти Jet Black

СИГУРНОСТ
Anchor 2
2018-xt5-exterior-gallery-white2-1280x40

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Високи технологии за Вашата сигурност. Инструментите на разположение на борда на XT5 разчитат на мрежа от ‘радари’, камери, и датчици, които наблюдават постоянно околното пространство и Ви предупреждават за евентуално опасно доближаване до външни обекти. Камерата за 360 градусово наблюдение на околното пространство, датчика за предупреждение за движение в сляпата зона, както и сигнализацията за пешеходци около автомобила играят важна роля за Вашата сигурност и тези около Вас. *

XT5 pic 010.jpg
XT5 pic 011.jpg
XT5 pic 012.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

СИГНАЛИЗАЦИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕ В СЛЕПИТЕ ЗОНИ

Още едни очи. ‘Side-Blind-Zone-Alert’ наблюдава постоянно слепите зони около Вашия XT5. В случай че друго превозно средство се доближава зад Вас, но в съседната лента, светлинен сигнал на огледалата за задно виждане Ви уведомява за това. Системата сигнализира също така за бързо наближаващи други автомобили в слепите зони с цел избягване на евентуални съприкосновения.

ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН СИГНАЛ ЗА НАПУСКАНЕ НА ЛЕНТА

Дръжте курса. Предупредителния сигнал за напускане на лентата на движение, стандартен при нивата на оборудване Премиум и Платинум, наблюдава постоянно лентите за движение на пътя. В случай че автомобила започне да се отклонява към някоя от съседните ленти, без това да е било обозначено предварително с мигач, системата в комбинация с функцията Safety Alert Seat Ви предупреждава посредством сигнализиращи вибрации във вашата седалка.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПЕШЕХОДЦИ

Повишена осезаемост. Технологията за предупреждение на пешеходци, стандартни при нивата на оборудване Премиум и Платинум, използва камери, за да сканира пътят пред автомобила. В случай че пешеходец бъде разпознат, системата активира сигнализация и изчаква, за да задейства принудително спиране, за да се избегне колизия.

XT5 pic 013.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ДИСПЛЕЙ ‘HEAD-UP’

Високи технологии за Вашата сигурност. Инструментите на разположение на борда на XT5 разчитат на мрежа от ‘радари’, камери, и датчици, които наблюдават постоянно околното пространство и Ви предупреждават за евентуално опасно доближаване до външни обекти. Камерата за 360 градусово наблюдение на околното пространство, датчика за предупреждение за движение в сляпата зона, както и сигнализацията за пешеходци около автомобила играят важна роля за Вашата сигурност и тези около Вас. *

* Системите за сигурност не отменят отговорността на водача на превозното средство да управлява автомобила внимателно. Шофьорът трябва да следи пътната обстановка през цялото време, когато е зад волана. Прочетете внимателно наръчника на собственика за повече информация.

ТЕХНОЛОГИИ
Anchor 3
XT5 pic 014.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ИНТЕГРИРАНА ТЕХНОЛОГИЯ

Шофирайте информирано. Прогресивните технологии на разположение в XT5 спомагат да осигурят информираност, както и свързаемост. Благодарение на функции като ‘Камера за задно виждане’ и Cadillac CUE® (1) с Apple CarPlay® и Android Auto® съвместимост (3), купето на XT5 съдържа множество функционалности, предназначени да направят Вашето шофиране по-лесно и по-приятно.

ЕЛЕКТРОННА ПРЕЦИЗНОСТ

Гладка смяна на скоростите. Системата ‘Electronic Precision shift’ е технология, която с помощта на лост наподобяващ джойстик, заменя традиционния конзолен лост на скоростите. Това позволява да се смени позицията от P (Park) на D (Drive) с бързо движение, придаващо по-спортно усещане.

КАМЕРА ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ

За да виждате повече от това, което е само пред Вас. Камерата за задно виждане, стандартна за ниво Платинум, прожектира на огледалото за задно виждане картина на обстановката зад Вас. Тази функционалност Ви предоставя 4 пъти повече информация в сравнение със стандартното огледало за задно виждане.

XT5 pic 016.jpg
XT5 pic 017.jpg
XT5 pic 018.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

XT5 pic 019.jpg
XT5 pic 020.jpg
XT5 pic 021.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ НА СМАРТФОН

Заредете го. С удобно разположеното гнездо в основата на подлакътника, Вие можете да заредите мобилен апарат, докато автомобилът е в движение.

360 ГРАДУСА ‘BIRD’S-EYE’ ПОГЛЕД

Нова гледна точка. Когато сте в позиция D или R, стандартната за нивото Платинум 360 градуса камера, Ви предоставя ‘bird's eye view’ гледка на автомобила за обекти в непосредствената близост. Прожектираната картина на Cadillac CUE® (1) екрана спомага да се подобри усета за заобикалящата обстановка.

АКТИВЕН КОНТРОЛ НАД РАЗХОДА НА ГОРИВО ЧРЕЗ СТАРТ/СТОП СИСТЕМАТА

Ефикасност без усилия. Когато условията на пътя го позволяват, системата ‘Active Fuel Management’ изключва два от цилиндрите на двигателя. В момента, в който, машината се нуждае от повече мощност, системата реактивира отново целия двигател. А когато автомобилът е спрял, Старт/стоп технологията изключва мотора на XT5, за да се избегне ненужен разход на гориво. Когато сте готови да потеглите, системата задейства двигателя отново.

ПОВЕДЕНИЕ НА ПЪТЯ
Anchor 4
XT5 pic 022.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

3.6L V6 ДВИГАТЕЛ С 8-СКОРОСТНА АВТОМАТИЧНА ТРАНСМИСИЯ

Увереност и маневреност в двигател – 3.6L V6 с 314 конски сили (231 kW) и 368 Nm въртящ момент, Ви позволява ускорение без усилия, като едновременно Ви дава възможност да чувствате автомобила под контрол, благодарение на изключителната му маневреност.

ИЗБОР НА РЕЖИМ И REAL-TIME DAMPING

Плавно кормуване под Ваш контрол. Технологията ‘Real-Time Damping’, стандартна за нивата Премиум и Платинум, наблюдава постоянно пътя както и автомобила, за да позволи намаляне на вибрациите и осигури плавно каране, даже върху настилки с неравности. Наличните режими на шофиране ви позволяват да изберете между 'Tour' за ежедневно каране, 'Snow/Ice' за сигурно кормуване в неблагоприятни условия, и 'Sport' за едно по-активно шофиране.

XT5 pic 023.jpg
XT5 pic 024.jpg
XT5 pic 025.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

ПЛАТИНУМ
Anchor 5
XT5 pic 026.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

НИВО НАГОРЕ

ХТ5 Платинум отвежда концепцията на премиум кросоувъра до безпрецедентни нива, добавяйки повече качество в посока сигурност, помощ на водача, комфорт на пътника и рафинирана ръчна изработка.

УДЪЛЖЕНИ КОМФОРТНИ СЕДАЛКИ ‘ПЛАТИНУМ’

Серията „Платинум” се предлага с semi-aniline Opus със седалки от перфориран шеврон, облегалките са от микрофибриран велур и с детайли от карбон-фибър (5). Поотделно тези елементи са изумителни, а в комбинация придават изтънченост на интериора. 

СИСТЕМИ ‘АКТИВНА СИГУРНОСТ’

Пакетът в помощ на водача, съдържа активни характеристики предни и задни автоматични спирачки и разпознаваемост на пешеходец. В допълнение, автоматичният паркинг-помощник помага при паралелно и перпендикулярно паркиране, докато избирате скорост и определяте момента на спиране и подаване на газ.

ТРИ-ЗОНЕН КЛИМАТРОНИК

ХТ5 Платинум се предлага с три-зонен климатроник с индивидуално контролиране. Водачът и всеки пътник в колата може сам да определи нивото на климатизация в зависимост от собствените си предпочитания. Включени са нагреватели на задните седалки.

XT5 pic 027.jpg
XT5 pic 028 B01.jpg
XT5 pic 029.jpg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

* Системите за сигурност не отменят отговорността на водача на превозното средство да управлява автомобила внимателно. Шофьорът трябва да следи пътната обстановка през цялото време, когато е зад волана. Прочетете внимателно наръчника на собственика за повече информация.

XT5 КРОСОУВЪР
XT5 SUV Crossover Кросоувър
ДРУГИ АВТОМОБИЛИ КАДИЛАК:
DARE GREATLY

* Не карайте с летни гуми в зимни условия, тъй като това ще повлияе негативно на поведението на автомобила на пътя, на Вашата сигурност и дългосрочното функциониране на превозното средство. Доверявайте се само на GM-сертифицирани комбинации от гуми и джанти. Несертифицирано оборудване може да доведе до промяна в поведението на автомобила. За информация относно гуми и джанти моля потърсете наш дилър.

 

1. Кадилак CUE® функционалността изисква Bluetooth® съвместимост, както и смартфон. За някои апарати е необходима USB свързаемост. Гласовите команди функционират на следните езици: английски, френски, немски, холандски, италиански, полски, датски, португалски, руски, турски и испански.

 

2. Всички OnStar® и Wi-Fi услуги ще спрат да работят след 31/12/2020г. Някои функции не се предлагат в определени държави. OnStar® услугите се предлагат от OnStar®Europe Ltd. и се нуждаят от абонаментна сметка и изискват активиране (функционирането на услугите изисква наличност и свързаност към мобилна мрежа).

 

3. Интерфейс услугите са приложения на Google и Apple и съответно техните условия за конфиденциалност са приложими. За да се възползвате от тях Ви е необходим съвместим смартфон и абонаментен план. За Android Auto е необходим смартфон с Операционна Система Android Lollipop 5.0 или по-нова; за Apple CarPlay е необходим iPhone 5 или по-нов модел. Пълен списък с приложения може да бъде намерен на Apple.com/ios/carplay или на Android.com/Auto. Моля имайте впредвид, че има вариации в предлагането на приложенията в различни държави.

 

4. Системата зарежда безжично едно устройство PMA- или Qi- съвместимо. Мобилният апарат трябва да има функционалност за безжично зареждане. За списък на мобилни апарати моля посетете www.gmtotalconnect.com.

 

5. Предлага се единствено с черен ‘Jet Black‘ салон.

 

* Данните за разход на гориво и съответните емисии на CO2 са установени съобразено с Regulation (EC) No. 715/2007 (NEDC) и са съобразени с множество параметри според разпоредбите на регулацията.

 

XТ5 3.6L V6

Комбиниран разход на гориво в L/100 км: 10.0

CO2 емисии в g/km: 229

 

Допълнителното оборудване може да завиши тези стойности. Разходът на гориво и CO2 емисии не са свързани с конкретен  автомобил и не представляват оферта. Те са показани единствено с цел сравнение между различните модели коли.

 

За бензинови двигатели, Кадилак препоръчва минимум безоловен 95.

 

Някои снимки отразяват елементи/модели, предлагани на северно-американския пазар и може да се различават от тези за европейския. Моля свържете се с наш дилър, за да научите кои автомобили се оферират с европейска хомологация.

 

Моля имайте в предвид, че определени нива на оборудване, опции или цвят не са налични за европейския пазар. Моля свържете се с наш дилър за повече информация.

bottom of page