top of page
menuanchor
CAMmenuanchor
CAMARO TURBO
CAMARO V8
Icon Engine 053.png
275 HP / 400 Nm
2.0L
Бензин
Емисии: 181 g/km
Icon Odometer 053.png

0 - 100 km/h

5.9 сек.
Max скорост: 240 km/h
Icon Transmission 051.png

4-местна

AT8
RWD - Задно задвижване

CamarO Turbo

Icon Engine 053.png
453 HP / 617 Nm
6.2L
V8
Бензин
Емисии: 252 g/km
Icon Odometer 053.png

0 - 100 km/h

4.4 сек.
Max скорост: 290 km/h
Icon Transmission 051.png

4-местна

8AT/7MT
RWD - Задно задвижване
1865x513_camaro_coupe_gb8_mosaic_black_m

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Преосмислен, пренарисуван, възнаграждаващ

За шести път в историята, едно уникално съчетание на прецизна технология, изпипан дизайн и инженерно майсторство доведоха до нови нива Камаро. Резултатът? Една сила, с която трябва да се съобразяват. С две основни ходови части, една широка гама от технологии за свързаемост и един здрав, но едновременно и изтънчен дизайн, Камаро на Шевролет изпъква във всяко едно отношение. За хора с гориво в кръвта!

По-вталена, по-бърза, по-умна

Единствената характеристика пренесена от предходните генерации Камаро e емблемата. С 90 кг по лека и подобрена аеродинамика в сравнение със своите предшественици, шестата генерация показва многобройни подобрения като новия Magnetic Ride Control както и две революционни ходови структури. Уникалната комбинация между нови спортни технологии и изтънчен дизайн превръщат вече доказаното ДНК на Камаро в една икона в света на спортните автомобили. Запознайте се с олекотената, по-бързата, по-умната и по-яростната шеста генерация Camaro.

По-тясно тяло около олекотено, но заздравено шаси, придава на Camaro нова степен на гъвкавост.

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Кой каза, че съвършенството не е вълнуващо?

На дизайнерите на Камаро бе хвърлена ръкавица с предизвикателството да създадат едно модерно тяло на Камаро на базата на по-малка, олекотена структура, като едновременно запазят визията на предходните генерации на модела. Това позволи проектирането на една по-малка, по-широка и по-атлетична форма на Камаро ... и най-вече с 90 кг по-лека. При една спортна кола, тези по-стриктни пропорции водят до по-бързо спиране, по-добро навлизане и излизане от завои и значително по-добра ефективност. По-строгите пропорции също позволяват на агресивните черти на модела, като fastback профила и задните панели да подчертаят трудното за игнориране присъствие на пътя.

Camaro Turbo

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Аеродинамика, съобразена до съвършенство

Доказателства за дългите часове тестове във въздушни тунели, могат да бъдат намерени навсякъде по купето на Камаро. От  по-широкия отвор и точната ъгълна решетка, до улея Reverse Mohawk на тавана или спойлера, намаляващ повдигането, всеки един ръб и повърхност са внимателно проучени, за да подобрят съприкосновението с въздушните потоци и ефикасността на спортния автомобил.

Ефикасност от игла до ауспух

Какво се случва, когато леката платформа обедини усилия с прецизно управление, усъвършенствана система за окачване и пълен набор технологии за  подобряване производителността на двигателя? Създаване на  Камаро, което е с 90 кг. по-леко, 28 % по-устойчиво от предшественика си, давайки на пилота прецизно усещане и връзка с пътната обстановка. Но това ще можете да прецените само, когато седнете зад волана!

Anchor 1

Ходова част

 • Олекотени алуминиеви джанти

 • Алуминиевите компоненти на окачването намаляват теглото на непосредствено-неокачената маса предоставяйки много по-добра маневреност

 • Brembo® спирачки са стандартно оборудване при Camaro Turbo и Camaro V8

Ходова част
Задвижване
Структура
Кокпит
Каросерия
Stick Shift.jpeg
Скоростта е Ваша

Дали ще изберете 8-скоростния лостен автоматик или 6-скоростната ръчна с Active Rev Matching система ще зависи изцяло от вашите предпочитания. Камаро ще ви учуди със своите способности.

3 3 ModesButton.jpeg
Къстъмизирайте го

Къстъмизирайте Вашия начин на каране. Изберете измежду Спорт / Туризъм / Заснежено / Писта, за да изберете измежду 8 различни настройки на поведение на пътя на вашето CAMARO.

Icon Download 042Y6.png
4 Noise.jpeg
Нека ви чуят

Дву-режимната система на работа, интегрирана серийно в ходовата част на Camaro V8, разполага с четири изхода и електронни клапи, които отварят и затварят ауспусите физически. Системата е калибрирана с цел резултатност и ефективност на машината, когато се движи с висока скорост, но също така позволява контрол над шумовата дискретност на автомобила.

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Непреклонни мощ и ефективност

Какъвто и да вашия стил на каране, Камаро Ви дава това, от което се нуждаете. Дали ще сте с яростния 2.0L Turbo или силния V8, трябва да се убедите собственоръчно, защо машините са изработени без компромиси откъм мощност и ефективност. Камаро го може, но давайте път, именно защото и Вие го можете!

Конски сили: 275 hp (202 kW)

Въртящ момент: 400 Nm

Ускорение 0 – 100 km/h: 5.9 секунди.

2.0L Turbo
6.2L V8

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Само за пилоти

Първокачествени материали, плътна текстура, ръчно ушиване. Това изтънчено изпълнение е стандарт при всички модели Камаро. Но сядайки на мястото на шофьора, установявате, че всичко е създадено за комфорта на пилота.

Anchor 2

RECARO® седалки - опция

RECARO(r) седалки
Охладители
В полза на пилота

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Infotainment_01.jpeg
Интериорно осветление

Стандартното интериорно осветление за Camaro Turbo и Camaro V8 заобикаля аудиосистемата, вратите и поставките и предлага гама от 24 цвята по избор. Цветовата разцветка се изменя съобразено с избрания режим на каране. Опцията "show mode" създава една пулсираща, дискотечна обстановка.

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Безкомпромисна ефикасност
desktop_camaro_turbo_l4_v6_v8.jpeg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Всички модели на Камаро са проектирани с цел оптимална аеродинамика. Комбинацията между мощност, външност и прецизност прави от 6-та генерация Камаро един автомобил, който ще остане в историята на марката с версатилното съчетание на визия, звук и резултатност. Която и версия да изберете, не може да сбъркате. От където и да минете, ще оставите следи.

Когато търсите попътен вятър

Сгъваемият гюрук на Камаро кабриолет е изцяло автоматизиран, което му позволява да се скрие изцяло под твърда кора с подсилени модуларни сглобки. Тъй както Camaro Coupe, Camaro Cabrio e едно рядко технологично постижение. Благодарение на електронния ключ, Вие даже можете да вдигнете или свалите гюрука, стига да се движите с по-малко от 50 км/ч.

Управлението на гюрукът е автоматично и се командва с помощта на дистанционното на ключа.

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Технологията на пилотирането
Anchor 3

Осеяното с електроника купе на Камаро 6-та генерация е ненадминато по технологичен инструментариум. Многобройни датчици, сензори и настройки са на разположение на шофьора. Безжично зареждане на смартфон(1), Apple CarPlay (2) и услугите OnStar® (3) са стандартно оборудване.

Избор между 20 различни екрана с информация за ускорение, хронометър, режим на каране и множество други параметри.

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Не губете връзка
models_overview_160624_modul4_full.jpeg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Chevrolet MyLink
Свързаемост
Комфорт за пилота
Други

MyLink осигурява:

 • Съвместимост с Apple CarPlay(2)

 • Сериен 8-инчов тъчскрийн

 • Серийна Chevrolet MyLink навигация (4)

 • Гласови команди

Camaro разполага с:

 • Вградена система OnStar®, която ви осигурява личен асистент 24/7 (3)

 • Безжично зареждане на смартфон (1)

 • Аудиосистема на Bose® Premium, която да се грижи за музикалния фон със своите 9 високо-говорителя (8 за Camaro кабриолет)

За по-комфортно шофиране:

 • Затопляне на волан

 • Изображение на данни и информация на предното стъкло на автомобила

 • Електронна спирачка

 • Седалка със запаметяване на настройката

 • Сериен 8-инчов дисплей, който може да се конфигурира според вашите изисквания

Не губете връзка:

 • Camaro предоставя вградена OnStar® 4G LTE Wi-Fi връзка (3)

 • Капацитетът на системата ви позволява свързване с интернет на до 7 устройства

Anchor 4
Сигурност
Технологична и прецизна машина, със също толкова прецизни и впечатляващи мерки за сигурност.
models_overview_160624_chassis.jpeg

 Моля вижте забележките в края на страницата.

Превенция

Предпазване от инцидент:

 • Стандартна камера за Асистиране при задно паркиране

 • StabiliTrak® електронно стабилизираща контролна система

 • Сензори и аларма за евентуални опасности в слепите зони на водача

 • Необявено с мигач напускане на пътната лента

 • Движение зад автомобила

Защита

При нежелано събитие:

 • 8 въздушни възглавници

 • Въздушни възглавници за шофьора и пътника на предната седалка на нивото на колената

 • Подсилена стоманена рама

Реакция

В случай на инцидент и невъзможност за обаждане, OnStar® реагира веднага, в секундата на активация на въздушната възглавница:

 • Automatic Crash Response (5) стартира линия с трениран консултант на избран от Вас език (дори и в чужбина) чрез хендсфри спикъра

 • OnStar® изпраща доклад в нашия Сървис Център включващ локация, посока на пътуване, цвят на колата и размер на щетата

 • Спешна помощ бива веднага изпратена на мястото на инцидента, в случай че подадената информация за размера на щетата го изисква

* Системите за сигурност не отменят отговорността на водача на превозното средство да управлява автомобила внимателно. Шофьорът трябва да следи пътната обстановка през цялото време, когато е зад волана. Прочетете внимателно наръчника на собственика за повече информация.

ChevyLogoSlogan013.png

ВАЖНИ ЗАБЕЛЕЖКИ:

* Не карайте с летни гуми в зимни условия, тъй като това ще повлияе негативно на поведението на автомобила на пътя, на Вашата сигурност и дългосрочното функциониране на превозното средство. Доверявайте се само GM-сертифицирани комбинации от гуми и джанти. Несертифицирано оборудване може да доведе до промяна в поведението на автомобила. За информация относно гуми и джанти моля потърсете най-близкия дилър.

 

** Някои модели и / или опции може да не са на разположение. Молим свържете се с наш дилър за повече информация. Данните за разход на гориво са на базата на изследвания направени според разпоредби на Европейски директиви. Официални резултати от EU-регламентирани тестове са предоставени с цел сравнения. Стойностите в реално време винаги ще зависят от стила на шофиране, пътните условия и други не-технически фактори.

 

*** Системите за сигурност не заместват отговорността на водача на превозното средство да управлява автомобила внимателно. Шофьорът трябва да следи пътната обстановка през цялото време, когато е зад волана. Прочетете внимателно наръчника на собственика за повече информация.

 1. Системата зарежда безжично едно устройство PMA- или Qi- съвместимо. Мобилният апарат трябва да има функционалност за безжично зареждане.

 2. Интерфейс услугите са приложения на Google и Apple и съответно техните условия за конфиденциалност са приложими. За да се възползвате от тях Ви е необходим съвместим смартфон и абонаментен план. За Android Auto е необходим смартфон с Операционна Система Android Lollipop 5.0 или по-нова; за Apple CarPlay е необходим iPhone 5 или по-нов модел. Пълен списък с приложения могат да бъде намерен на Apple.com/ios/carplay или на Android.com/Auto. Моля имайте впредвид, че има вариации в предлагането на приложенията в различни държави.

 3. Всички OnStar® и Wi-Fi услуги ще спрат да работят след 31/12/2020г. Някои функции не се предлагат в определени държави. OnStar® услугите се предлагат от OnStar®Europe Ltd. и се нуждаят от абонаментна сметка и изискват активиране (функционирането на услугите изисква наличност и свързаност към мобилна мрежа).

 4. Възможно е да бъдете таксувани допълнителни за апликации и / или интернет роуминг. Моля посетете интернет страниците на съответните приложения или се обърнете към вашия мобилен оператор. Пълна Шевролет MyLink функционалност се нуждае от Bluetooth®, смартфон, и / или USB връзка.

 5. ‘Onstar® спешни случаи’ не представлява e-Call услуги от гледна точка на e-Call Regulation. За момента нито един модел на Шевролет не попада в категорията на пан-европейските e-Call изисквания. В случай, че това стане факт в бъдеще, моделите ще са оборудвани с e-Call система. OnStar® работи като връзка с вече съществуващи доставчици на спешни услуги. Възможно е не всички автомобили да излъчат цялостна информация за дадено произшествие.

 

Моля имайте в предвид, че определени нива на оборудване, опции или цвят не са налични за европейския пазар. Моля свържете се с наш дилър за повече информация.

 

Някои снимки отразяват елементи/модели, предлагани на северно-американския пазар и може да се различават от тези за европейския. Моля свържете се с наш дилър, за да научите кои автомобили се оферират с европейска хомологация.

bottom of page