top of page
menuanchor
COR Centennial 0542.jpg
ШЕВРОЛЕТ ГАРАНЦИЯ

Ние имаме пълно доверие в качеството, технологиите и оборудването на нашите спортни автомобили Шевролет. От момента на покупка на една от нашите коли, ние поемаме ролята да улесним максимално ангажиментите по поддръжката на автомобила или евентуални поправки по него по време на периода на гаранцията.  Гаранцията е валидна за период от 3 години или 100 000 км, което настъпи първо, плюс 6-годишна анти-перфорация корозионна гаранция. При смяна на собственика, гаранцията се прехвърля за остатъчния период.

ПРИВИЛЕГИИТЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА СПОРТНИ АВТОМОБИЛИ ШЕВРОВЕТ

Вашия оторизиран сервизен дилър ще ремонтира или смени безвъзмездно, по преценка, всяка оригинална част, която е дала дефект откъм материал или изработка по време на гаранционния период на колата. (Гаранцията е валидна за период от 3 години или 100 000 км, което настъпи първо).

КОРОЗИОННА ЗАЩИТА

Корозионната гаранция е валидна за дупки, причинени от корозия на материала и важи за 6 години без лимит на километража. Корозия се разбира като дупка в метал, причинена от корозия. Козметични проблеми или повърхностна корозия, причинена от отхвръкнали камъчета, надраскана боя или други подобни не се поправят по силата на тази гаранция. Тази гаранция изрично не покрива дефекти по аспусната система. Тази гаранция е в сила, при изпълнение на долните условия:

1) Собственика на автомобила трябва да е сигурен, че прегледа срещу корозия е извършен от оторизиран Кадилак сервизен дилър,

2) Всяка рекламация по тази гаранция следва да бъде описана, по времето на предявяването й,

3) Прегледът от оторизиран Шевролет сервиз трябва да бъде своевременно отразен в сервизната книжка на автомобила, като за целта следва да бъде попълнена съответната секция в книжката,

4) Надраскване на боята или повреждането на защитата на каросерията на автомобила, което е съобщено от оторизирания сервиз на Шевролет на собственика на превозното средство, се коригира незабавно за сметка на собственика от оторизиран сервиз Шевролет.

24/7 ПРОГРАМА ПЪТНА ПОМОЩ 

Шевролет с гордост предоставя отзивчивост, сигурност и удобство чрез 24-часовата безплатна програма за пътна помощ на Chevrolet Euro Service за период от три години. Програмата ви гарантира безплатна пътна помощ при повреда или изтегляне на Вашия автомобил до най-близкия оторизиран сервиз на Шевролет, а в определени случаи ще Ви осигури безплатен превоз до крайната Ви дестинация. Моля прочетете детайлно упътването в 'Наръчник на собственика' или се консултирайте с 'Вашия търговец'.

bottom of page