ШЕВРОЛЕТ ГАРАНЦИЯ

Ние имаме пълно доверие в качеството, технологиите и оборудването на нашите спортни автомобили Шевролет. От момента на покупка на една от нашите коли, ние поемаме ролята да улесним максимално ангажиментите по поддръжката на автомобила или евентуални поправки по него по време на периода на гаранцията.  Гаранцията е валидна за период от 3 години или 100 000 км, което настъпи първо, плюс 6-годишна анти-перфорация корозионна гаранция. При смяна на собственика, гаранцията се прехвърля за остатъчния период.

ПРИВИЛЕГИИТЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА СПОРТНИ АВТОМОБИЛИ ШЕВРОВЕТ

Вашия оторизиран сервизен дилър ще ремонтира или смени безвъзмездно, по преценка, всяка оригинална част, която е дала дефект откъм материал или изработка по време на гаранционнния период на колата. (Гаранцията е валидна за период от 3 години или 100 000 км, което настъпи първо).

КОРОЗИОННА ЗАЩИТА

Корозионната гаранция е валидна за дупки, причинени от корозия на материала и важи за 6 години без лимит на километража. Корозия се разбира като дупка в метал, причинена от корозия. Козметични проблеми или повърхностна корозия, причинена от отхвъркнали камъчета, надраскана бооя или други подобни не се поправят по силата на тази гаранция. Тази гаранция изрично не покрива дефекти по аспусната система.Тази гаранция е в сила, при изпълнение на долните условия:

1) Собственика на автомобила трябва да е сигурен, че прегледа срещу корозия е извършен от оторизиран Кадилак сервизен дилър,

2) Всяка рекламация по тази гаранция следва да бъде описана, по времето на предявяването й,

3) Прегледът от оторизиран Шевролет сервиз трябва да бъде своевременно отразен в сервизната книжка на автомобила, като за целта следва да бъде попълнена съответната секция в книжката,

4) Надраскване на боята или повреждането на защитата на каросерията на автомобила, което е съобщено от оторизирания сервиз на Шевролет на собственика на превозното средство, се коригира незабавно за сметка на собственика от оторизиран сервиз Шевролет.

24/7 ПРОГРАМА ПЪТНА ПОМОЩ 

Шевролет с гордост предоставя отзивчивост, сигурност и удобство чрез 24-часовата безплатна програма за пътна помощ на Chevrolet Euro Service за период от три години. Програмата ви гарантира безплатна пътна помощ при повреда или изтегляне на Вашия автомобил до най-близкия оторизиран сервиз на Шевролет, а в определени случаи ще Ви осигури безплатен превоз до крайната Ви дестинация. Моля прочетете детайлно упътването в 'Наръчника на Собстветника' или се консултирайте с 'Вашия търговец'.

КАРТА НА САЙТА

АВТОМОБИЛИ КАДИЛАК

CTS СЕДАН

CTS-V СЕДАН

CT6 СЕДАН

XT5 КРОСОУВЪР

ESCALADE

КОНЦЕПТУАЛНИ

BLIMUS Ltd. - CADILLAC AND CHEVROLET SPORT CARS
Делта Хил Комплекс - ул. София №2, 2347, Кладница, България
+359 888 875 594

©2018 by Blimus Ltd.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon