top of page
menuanchor
2020 Corvette C8

НОВИЯТ КОРВЕТ СТИНГРЕЙ

Corvette Stingray

Прецизността е нашата стартова позиция

Тази машина с централно-позициониран двигател е много повече от "следващата генерация" - това е следващото поколение. Едновременно мощен и прецизен, Корвет Стингрей е изцяло преосмислен, за да осъществи Вашия блян.

НАГРАДИ И ОТЛИЧИЯ

2020-corvette-C8

ДИЗАЙН

Шедьовър със централно-позициониран двигател

Когато препроектирате из основи една икона като Корвет, получавате красиво изваяна спортна кола с централно разположен мотор, която оставя трайни следи.  Това не е ежедневният Ви автомобил, но е колата която искате да карате всеки ден. А с интегрираните по цялата каросерия аеродинамични компоненти, формите на Корвет C8 го правят не само изящен, но и функционален.

Комфорт зад волана

05 2020-corvette-performance-01.jpg
2020-corvette-technology-01.jpg

CORVETTE STINGRAY - НИВА НА ОБОРУДВАНЕ

2020-motortrend-coty-logo.png

Новият Corvette C8 е не само мощен, но бихме се осмелили да заявим уверено, че това е Корвет с най-изразения усет за премиум автомобил, който Шевролет някога е създавал.

- MOTORTREND

15 2020-corvette-ext-gal-20.webp

Точки за стил

 • Дръжките на вратите, както и всички заключващи механизми са скрити с цел съвършено изчистена визия, но и за по-добра аеродинамика

 • Новия LT2 V8 двигател е видим през задния прозрачния остъклен капак

 • Пакетът "Визия на Двигателя" добавя компоненти от карбон-фибър, както и ЛЕД светлини за осветяване на мотора

 • Ултра-тънките 19-инчови предни и 20-инчови задни гуми са на разположение в два дизайна с две различни конфигурации на спиците

 • Задното разположение на двигателя позволява по-ниски преден капак и волан с цел още по-добра видимост на пътя

Anchor 1
09 Lightbox pics 10 (2).jpg

Сгъваем твърд гюрук

Новият Корвет е първия сериен автомобил с твърд сгъваем гюрук. Подвижният таван добавя едва 35 кг на тежестта на колата и се слива незабележимо с формите на болида, като при това не отнема ценно място за багаж. На разположение в цвета на автомобила, както и разцветка Карбон-флаш, дву-компонентният покрив може да бъде задействан и в движение под 50 км/ч. 

2020-corvette-reveal-design-04.png

Новият профил на мощността

Конфигурацията със средно разположения двигател предоставя невероятна видимост, отзивчивост на автомобила и усет при шофирането. Новото разположение на мотора изменя центъра на тежестта към задната част на шасито, което от своя страна означава, че повече мощност е насочена върху задните колела, което е и от най-голямо значение. От своя страна, предното стъкло намиращо се вече над предните колела,  осигурява прилепяне към пътя без нуждата от допълнителни предни въздуховоди.

Царството на шофьора

Всеки детайл е замислен, тъй че да придаде естествен и завладяващ усет от шофирането. Всяко копче е точно там, където трябва да бъде с цел комфортно и интуитивно задействане.

2020-corvette-design-13.jpg
2020-corvette-design-14.jpg
2020-corvette-design-15.jpg

GT1

Стандартни седалки GT1 за ниво на оборудване 2L, направени от кожа 'mulan' и предвидени за дълги дистанции в пълен комфорт.

GT2

Опционални за ниво на оборудване 2LT и стандартни за ниво 3LT, седалките GT2 предоставят изпълнение от Карбон-фибър и са изработени от 'Napa' кожа.

Състезания

Опционалните седалки 'Competition Sport' предоставят по-изправена стойка, предвидена за спортно каране на писта, със специално заздравен текстил на точките на натоварване.

2020-corvette-design-16.jpg

Corvette C8 на видео

Клипове: технологията и дизайна на Корвет C8.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Със сърце, което винаги се състезава

Какво се случва, когато си поставите за цел да намерите инструмента, който ще подобри всичките Ви рекорди? Получавате конфигурацията 6.2L V8 на новия Корвет C8. Безкомпромисно ново решение, което архитектурно е било проектирано да седи близо до асфалта за по-добър контрол.

Chevrolet-Corvette-C8-engine

Туптящо сърце

Новият Корвет С8 е най-мощният автомобил Corvette Stingray някога произвеждан.

2020-corvette-performance-02.jpg
2020-corvette-performance-03.jpg

Чисто и прецизно превключване

Всеки детайл е заслужил мястото си в този автомобил и стандартната трансмисия с двоен съединител не прави изключение. Тя предлага светкавично превключване, комбинирайки незабележимостта на автоматичната с ефекта на ръчната скоростна кутия. И тъй като не съществува деселерация между предавките, поведението на машината на пътя е драстично подобрено.

Magnetic Ride Control 4.0

Опционалната на новия Корвет Стингрей система на окачване разчита пътя всяка милисекунда и се пренастройва през 10 - 15 милисекунди. Иновативната течност съдържаща метални частици позволява мигновено втвърдяване при необходимост, което от своя страна Ви дава пълен комфорт и контрол, че когато натиснете газта, машината ще остане прилепена към асфалта.

2020-corvette-reveal-performance-08 shot

Настройка в зависимост от пътя

С завъртане на изящно изработеното контролно копче, всичко се променя. Електронното калибрирате Ви позволява да настройте до 12 променливи, които определят държането на автомобила на пътя, независимо от състоянието на пътя. Новите настройки 'My Mode' и 'Z-Mode' Ви позволяват да персонализирате продуктивността още повече, като допълнително можете да запаметите конфигурациите.

ТЕХНОЛОГИЯ

Съзнанието на машината

Тази мощна машина е екипирана със сериозен команден център. От най-последния Инфотейнмънт 3 на Шевролет с 8-инчов цветен дисплей до иновативното повдигане на предницата на колата, всеки елемент е премислен, за да подобри шофирането. Със стандартните технологии като Запис на постиженията (PDR - Performance Data Recorder) и цветния дисплей на предното стъкло (HUD - Head-Up Display), автомобилът също може да спомогне за подобрение на шофьорските умения.

2020-corvette-technology-02.jpg

Нови технологии

 • 12-инчовия дигитален дисплей може да бъде конфигуриран и да показва всички необходими на шофьора данни и то в 3 различни тематични визии.

 • Стандартна аудио-система Bose Performance Series с 14 високоговорителя

2020-corvette-technology-05 shot 2.jpg

Система за повдигане на предницата

Нека нищо не застава на пътя Ви.  Корвет позволява повдигане на предницата с цели 5 сантиметра, за по-малко от 3 секунди, и то в движение, така че да може да се премине безпроблемно над по-стръмни заходи или ограничители на скоростта на пътя.

2020-corvette-technology-06 shot 2.jpg

Performance Data Recorder (PDR)

Вашият дигитален настойник се завръща по-добър от всякога с 1080p формат, който предоставя HD качество на записите. Така могат да се заснемат ускорение, спирачен път, избор на предавка, звук и много други. Тази система позволява на шофьора да стане едно с машината. А докато не сте на пистата, PDR устройството може да служи като бордова спортна камера с наличната опция за авто-запис в ежедневието. 

В допълнение, PDR-записът разполага с настройка 'Valet', така че, когато Корвет C8 се дава за паркиране на друг, това да става без притеснение.

Един блян се сбъдва след 67 години

Извор на радост за много поколения, последната генерация Корвет сумира всичко случило се преди нея, но все пак е нещо, което никога не сте виждали.

2020-corvette-heritage-01 shot 2.jpg
2020-zerv-1yc07-2lt-gkz-trimselector 3.p
2020-zerv-1yc07-3lt-gkz-trimselector 3.p

2LT

Основни елементи от стандартното 2LT ниво на оборудване включва редица удобства, както и различни цветови комбинации:

 • Стандартни GT1 седалки от 'Mulan' кожа

 • Затопляне / охлаждане на седалките; затопляне на волана

 • Пакет 'памет'

 • Инфотейнмънт 3 на Шевролет с навигационна система и 8-инчов цветен тъч-скрийн

 • Аудиосистема Bose Performance Series с 14 високоговорителя

 • Информационния център на шофьора на 12-инчов дисплей

 • Z51 пакет 'производителност'

 • PDR - система за запис

 • Круз-контрол

 • Дисплей на предното стъкло - HUD (Head-Up Display)

 • Сигнал за страничен трафик в сляпата точка и сигнал за движение зад колата

 • Широко-ъгълна предна камера и задна камера за паркиране

 • Звуков сигнал при паркиране назад

 • Безжично зареждане на мобилен телефон

3LT

3LT е най-високото ниво на оборудване, луксозност и продуктивност. Включва всичко, което ниво 2LT предлага плюс:

 • Стандартни GT2 седалки от кожа 'Nappa'

 • Допълнителни цветови опции

 • Допълнителна микро-фибърна тапицерия като например на тавана и в долната част на вратите

bottom of page