CT6-V 4.2L V8 Twin Turbo

CT6-V

С премиерата на CT6-V се очаква Кадилак да представи един премиум автомобил колкото революционен толкова и вдъхновяващ от гледна точка на визия, мощност и авангардност. Лимитирана бройка се очаква да бъде произведена и предлагана единствено на северноамериканския пазар.

THE BLACKWING TWIN TURBO V8

CT6-V ще разполага с двигател 4.2L ново поколение. Въртящ момент: 850 Nm (627 lb-ft); 550 HP (410 kW). Автоматичната скоростна кутия ще представлява 10-степенна автоматична трансмисия, която има за цел да поддържа оптимална мощност без значение от скоростта на придвижване на автомобила. 

 B L A C K W I N G   V 8

ПОДПИСАН. ЗАПЕЧАТАН. ДОСТАВЕН.

Наименованието на двигателя - 'the Blackwing' Twin Turbo произлиза от името на птица, заемала място на първоначалната емблема на Кадилак. Всеки Blackwing двигател е ръчно изработен от един инженер. В края на процеса той се разписва върху него собственоръчно.

СМЕНЕТЕ ПРЕДАВКАТА

Благодарение на 10-скоростната си трансмисия и множеството интегрирани електронни системи, CT6-V интерпретира пътните условия и се адаптира спрямо нуждите на шофьора, за може да осигури гладко, но усърдно поведение на пътя.

"The CT6-V was developed for driving enthusiasts who

want the best of both worlds: a high-performance sport

sedan and a luxury car with all the comforts and

technology that come with it."

- CT6 CHIEF ENGINEER

МАКСИМАЛНА СПОСОБНОСТ

Всяко колело се върти, направлява и адаптира благодарение на системата Magnetic Ride Control. По този начин машината контролира активното окачването всяка милисекунда, осигурявайки ви една изключителна маневреност.

ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ. ТОЧКА.

Новата високо производителна спирачна система на CT6-V е била специално разработена за V-серията на Кадилак. Дискове, пистонни спирачки, Brembo система за едно надеждно спиране. Всеки път. Всяко едно. Всяко спиране.

ПОЧЕРК

CT6-V е с подчертано присъствие. CT6-V е подпис. Подпис на уникалното, символ на ценното, параф на изящното. 

ЕВОЛЮЦИЯ В СТИЛА

С ясно разпознаваемите си вертикални светлини, CT6-V загатва за бъдещите дизайн и визия на автомобилите Кадилак.

ОТЛИЧЕН С ПОЧЕСТИ

Когато един автомобил бъде одостоен с отличието на запазената марка на V-серията, то това означава, че този автомобил влиза в ексклузивния клуб на Кадилак.

ВДЪХНОВЯВАЩ ИНТЕРИОР

Изящество и стил. Класа и изтънченост. Отвън тъй както и отвътре. Вдъхновяващ дух и непреклонен характер. CT6-V се очаква да бъде оценен не по зле от предшественика си CT6, а защо не и по-добре. 

        КОНТРОЛЕН ПУЛТ НА ВНИМАНИЕТО

Благодарение на рядко потекло, CT6-V e едновременно атлетичен и интелигентен автомобил оборудван с най-напредналите технологии и инфотейнмънт система, която Ви свързва със света.

BLIMUS Ltd. - CADILLAC AND CHEVROLET SPORT CARS
Делта Хил Комплекс - ул. София №2, 2347, Кладница, България
+359 8 87 50 87 50

©2018 by Blimus Ltd.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon