top of page
menuanchor
Cadillac-LYRIQ-350005 3000x1200sq.jpg

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С БЪДЕЩЕТО:

CADILLAC LYRIQ

Снимките показват концептуален модел. Някои характеристики може да не присъстват в производствения модел.

ЛЕСНО Е ДА СЕ ПРИДВИЖИТЕ С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ,
НО САМО ЕДИН ЩЕ ВИ РАЗЧУВСТВА.

Това е искрата. Това е зората на една нова ера. Нашето електрическо бъдеще, черпещо енергия от над един век иновации, започва с този безкомпромисен SUV. Запознайте се с концептуалния автомобил на Кадилак - Lyriq. Едно електрическо возило, което свързва сърцето със съзнанието, душата с тялото и машината с човека.

НАЕЛЕКТРИЗИРАНА ПОЕЗИЯ

my23-lyriq-performance-trd-3366-l.jpg

ПОЧУВСТВАЙТЕ АДРЕНАЛИНА

  

Мигновен тласък Ви прилепя към седалката. Отзивчиво управление Ви привързва към пътя. Истинското Кадилак ДНК Ви кара да настръхнете. LYRIQ ще предоставя задно задвижване както и 4х4.

my23-lyriq-performance-api-0079-l.jpg

ЗАРЕДЕТЕ НОВАТА ЕРА

  

Поздравете новия ден с 480 км възможен пробег с напълно заредени акумулатори. LYRIQ предоставя възможността за Ниво 2 (АС) зареждане - до 19 kW в домашни условия и бързо зареждане на 'колонка' до 150 kW.

my23-lyriq-performance-ultium-battery-l.

ЗАРЕДЕТЕ АКУМУЛАТОРИТЕ СИ

  

Продуктивността е в гените на Кадилак, а новата задвижваща система Ultium извежда Cadillac Lyriq в ново измерение. Създаден като структурен елемент на рамата, Ultium позволява 50/50 разпределение на тежестта, както и по-нисък център на гравитация, което от своя страна дава възможност и за по-спортно шофиране. 

ВАШАТА ПЪТЕКА КЪМ БЪДЕЩЕТО

Посредством креативно комбиниране и интегриране на различни технологични решения, LYRIQ ще дава на разположение един много особен дух на шофирането. 33-инчовият ЛЕД дисплей ще позволява на различни системи да реагират на всяко едно желание и ще разполага с палитра от над 1 милиард цвята.

my23-lyriq-technology-0126-l.jpg

Снимките показват концептуален модел. Някои характеристики може да не присъстват в производствения модел.

ПРОЕКТИРАН ДА ЕНЕРГИЗИРА УСЕТИТЕ ВИ

С въвеждане на новия език на дизайна от Кадилак, моделът LYRIQ съчетава чувственото и технологичното. Открояващи се графични детайли контрастират на фона на изваяните флуидни форми. Остъкленият таван, двукратно туниран, незабелязано се извива, създавайки впечатление за бързина, докато хореографираното осветление и нюансирани цветове завладяват усетите. Това е дизайн без усилия, но с магнетична сила.

my23-lyriq-exterior-api-9555-l.jpg
my23-lyriq-exterior-trd-1327-l-v3.jpg
my23-lyriq-exterior-api-9545-l.jpg

ПОТОПЕТЕ СЕ В ЕСТЕСТВЕНА ХАРМОНИЯ

Концептуалният модел LYRIQ, комбинация от технологии и спокойствие събужда изследователския Ви дух. Прокарайте пръсти над кожата с Juniper-отенъци или алуминиевите детайли с лунно сияние или пък пред заобления LED дисплей на една ръка разстояние.

my23-lyriq-gallery-api-0302-v2.webp
my23-lyriq-interior-0211-l-v2.webp

ЗВУКОВО ПРОСВЕТЛЯВАНЕ

  

Вдъхновени от слънчевата светлина и короните на дърветата, перфорираните високоговорители на мотиви излъчват тъй както звук така и светлина от всяка врата.

my23-lyriq-interior-0286-l.jpg

СЪВЪРШЕНСТВО КОЕТО ПЕЕ

  

Съчетанието на изваяни форми и интуитивна технология е очевидна, но недооценена. LYRIQ създава умно пространство, което завладява с дизайн и функционалност.

my23-lyriq-gallery-api-9966-v2.jpg
my23-lyriq-gallery-api-9555.jpg
Square Gallery 1.jpg
bottom of page